Tur pe Valea Prahovei

Traseul include: Bucuresti - Mănastirea Sinaia – Castelul Peles – Castelul Bran – Bucuresti și are durata de 1 zi.

Manastirea Sinaia – Supranumită „Catedrala Carpaților”, situată într-un cadru natural feeric, datează din secolul al XVII-lea și reprezintă identitatea istorică a orașului, fiind prima construcție pe acest teritoriu. Fondatorul Mănăstirii Sinaia este spătarul Mihai Cantacuzino. Biserica noua a Manastirii Sinaia a fost construita in perioada 1842-1846 si gazduieste una din cele mai remarcabile piese, epitaful realizat de Ana Roth. Executat cu acul si cu fir de aur si matase colorata pe panza de bumbac, lucrarea a fost realizata in trei ani fiind inregistrat in catalogul U.N.E.S.C.O.

Castelul Peles - Este unul dintre cele mai importante edificii de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de-a doua jumătăți a secolului al XIX-lea. Castelul Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit la dorința regelui Carol I al României, lucrarile incepand in anul 1873.

Castelul Bran – Construit in 1211 de cavalerii teutoni, ordin religios catolic înfiinţat de cruciaţii germani în Palestina, castelul este cunoscut pentru legenda lui Dracula - Vlad Tepes- insa a indeplinit functii strategice multiple, ulterior devenind resedinta regala si in final muzeu.

La cerere se poate pune la dispozitie si ghid turistic. Daca este necesar scaun pentru copii, acesta este gratuit.

Preluarea se face de la hotelul sau adresa din Bucuresti.

Pretul nu include taxele parcarilor private sau taxele de acces pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Tur pe Valea Prahovei
Pentru detalii și tururi personalizate ne puteți contacta la telefon  +40754941030 sau prin email la  contact@vlsrentcars.ro

Rezervare

Tur pe Valea Prahovei

Selecteaza data turului și numărul de persoane pentru detalii privind prețurile.
  • Tur pe Valea Prahovei
  • Persoane: 0 persoane
  • Data turului: 1 Ianuarie 1970
  • Pret/persoana: 0 €
  • Total estimat: 0 €
  • Totalul nu include costuri aditionale ce pot fi incluse ulterior (taxe de drum, taxe acces, taxe puncte de interes etc.).

Tur pe Valea Prahovei

Vă mulțumim pentru rezervare!


In cel mai scurt timp echipa noastră vă va contacta în vederea confirmării și stabilirii detaliilor turului.

Se încarcă...